Sörgyártó (Sopron)

A munkakör betöltésének célja a főzőházi, erjesztői, szűrői folyamatok elvégzése a technológiai és higiéniai előírások szerint.

Főbb feladatok

  • A sörtermelés különböző fázisaihoz (főzés, erjesztés és szűrés) kapcsolódó munkafolyamatok elvégzése a technológiai és higiéniai előírások szerint
  • A munkafolyamatokhoz, üzemrészekhez kapcsolódó gépek és berendezések szakszerű kezelése
  • A TPM módszerek teljes körű alkalmazása a tisztaság fenntartása, és ezáltal a magas minőségű termékek előállítása érdekében.

Munkakör betöltésének feltételei

  • Szakképzettség: Szakmunkás / Szakközépiskolai végzettség
  • Képzettség szintje: Középfokú végzettség
  • Szakmai tapasztalat: Szakirányú végzettség, vagy legalább egy éves élelmiszeripari munkatapasztalat
  • Egyéb: Többműszakos munkarend vállalása

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Élelmiszeripari munkatapasztalat és/vagy szakirányú végzettség (erjedés- és üdítőital-ipari termékgyártó sörgyártó -, vagy borász)

Állás adatai

Állás azonosító: 581
Pozíció pontos megnevezés: Sörgyártó (Sopron)
Munkavégzés helye: Sopron
Szakterület: Gyártás, termelés
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű
Napi munkaidő: Teljes munkaidőben