Friss álláshirdetések

 • PtP specialist (Budapest)Heineken Hungária is looking for a PtP specialist to our Budapest based office, where you can be part of our young and dynamic team. The purpose of the job is to be accountable for PtP and related Treasury activites.Főbb feladatok
  • Key user for SAP Invoice management (SAP IM) system in Heineken company
  • Maintain authorization set-up for Invoice management system and for Purchase requisitions in SAP
  • Vitalize and sustain SAP IM local Community of practice, ensure, that SAP IM & Purchase Order handling related knowledge and way of working is sustained with other Key Users
  • Be the first point of contact in any system relevant issues (including scanning, workflow and authorization matrix related issues)
  • Continuously review training needs within the company and deliver training plans/materials if necessary
  • Counterpart of Heineken Shared Service Center PtP lead
  • Review and support monthly GR/IR analysis provided by PtP Shared Service Center Team
  • Working on to improve the PtP relevant KPIs
  Tovább
 • Raktáros munkatárs (Budapest)A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. budapesti logisztikai központjába keres Raktáros munkatársat. Főbb feladatok
  • A vállalat raktározási feladatainak végrehajtása.
  • A raktározáshoz biztosított körülmények karbantartása.
  • A területen belüli árumozgatás.
  • A szállítójárművek le és felrakodásának irányítása, a rakodásban való hatékony közreműködés, mennyiségi és minőségi árukiadás, és átvétel;
  • A Raktári készletek rendszeres mennyiségi ellenőrzése és minőségi vizsgálata (szav. idő, hiány, sérülés, küllem, raklap minőség);
  • Raktárak közötti átkönyvelések anyagkiadása SAP-ban.
  • Hatósági és vállalati előírások, szabályok betartása és betartatása;
  • 2 műszakos munkarend
  • Munkavégzés helye: 1239, Budapest Európa u. 9. BILK logisztikai központ I. épület
  Tovább

Amit kínálunk

A HEINEKENnél megtapasztalhatod a kemény munka különleges ízét, a kihívások zamatát egy vidám, inspiráló környezetben fiatal, tehetséges szakemberekkel körülvéve. De hogy a HEINEKEN tényleg a neked való munkahely-e, azt csak te döntheted el! Olvass tovább és tudd meg, hogy ez az, amit keresel!

AMIT A HEINEKEN HUNGÁRIA KÍNÁL MUNKATÁRSAINAK...

...Munkahelyet, amire büszke lehetsz...

Ki ne látta volna a legújabb Heineken reklámot, szurkolt volna együtt a Sopronival a Magyar Vízilabda Válogatottnak, vagy esetleg gondolt az időtálló értékekre egy pohár Arany Fácán társaságában. A HEINEKENnél büszkék vagyunk arra, hogy a magyar sörpiac leginnovatívabb, legnépszerűbb márkáival rendelkező és legcoolabb vállalatánál dolgozunk. Ha te is ezt az érzést keresed, csatlakozz!

...Családi gyökerekkel rendelkező vállalatot, ami tradícióra és szilárd értékekre épül ...

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. a magyar sörpiac egyik meghatározó szereplője, több mint 120 éves tapasztalattal. Mi, HEINEKENesek, büszkék vagyunk kiváló nemzetközi és hazai márkáinkra, amelyek közül kiemelkedik a Heineken és a Soproni. Sörfőzésben jártas munkatársaink tradíciókon alapuló tudása, hozzáértése a garancia arra, hogy söreink íz világa, minősége minden igényt kielégítsen. A márka csapatok kreativitása segít abban, hogy reklámjainkkal felkeltsük a fogyasztók érdeklődését. Értékesítési csapatunk pedig nap mint nap azon dolgozik, hogy termékeink könnyen elérhetőek legyenek vásárlóink és fogyasztóink számára.

...Élvezetet, amit márkáink hangulata áraszt és jókedvű munkavégzést...

Tudtad, hogy a sör az egyik legrégebbi social network? Régebben összehozza az embereket, mint bármelyik közösségi portál. Söreink fogyasztása baráti társaságokban, családi események, vagy egy-egy beszélgetés alkalmával segíti a kellemes hangulat kialakulását. Vállaltunk számos színvonalas zenei, sport, művészeti rendezvényt, társadalmi eseményt támogat, lehetőséget biztosítva az emberek számára, hogy együtt legyenek, és jól érezzék magukat.

...Folyamatos fejlődést...

Sikereink kulcsa jól képzett, elkötelezett és magas szinten teljesítő munkatársaink tevékenységében rejlik. Arra törekszünk, hogy fejlődésüket folyamatosan támogassuk.

...Kihívásokkal teli nemzetközi munkakörnyezetet...

Ambiciózus és tehetséges vagy? Keresed a kihívásokat, hogy folyamatosan valami újat tanulj? A HEINEKENnál adott a lehetőség, hogy új feladatkörben, új területen vagy éppen más országban próbáld ki magad és így szakmailag fejlődj!

Nálunk lehetőséged van állandó kihívást jelentő, felelősségteljes munkát végezni, mely során nagyfokú önállóssággal izgalmas, változatos feladataid lehetnek egy nemzetközi csapatban.

...Fiatal szakemberekből álló, dinamikus, innovatív csapatot

Dolgozóink azonosulnak a Heineken értékrendjével, melyek tükrözik a sör iránti szenvedélyt és az egymás iránti tiszteletet belső és külső kapcsolatrendszerünkben. Fiatal, tehetséges szakemberekből álló, dinamikus csapatokban dolgozunk. Lételemünk az innováció. Fontosnak tartjuk, hogy mindennapjainkat egymás munkáját segítve, igényes környezetben, jó hangulatban töltsük.

Egy család vagyunk, egy célért dolgozunk szenvedéllyel, lendülettel.

 

Mit mondnak kollégáink?

Horváth Kitti
Tréning menedzser

„Itt érzem, hogy egy olyan csapat tagja vagyok, ahol mindenki szenvedéllyel, felelősségteljesen végzi munkáját és ahol odafigyelünk egymásra”

Karó Zoltán
Energia Specialista

„Egy mérnök számára rengeteg új ismeret és szakmai kihívás áll rendelkezésre a sörgyárban, és mindezek mellett egy olyan csapat, akik a barátaid lehetnek”

Panta Kamilla
Beszerző

„Amiért szeretek ennél a vállalatnál dolgozni, az az, hogy minden lehetséges módon támogatják az egyéni fejlődésemet, önálló munkavégzésemet, számos izgalmas és innovatív projektben vehetek részt.”

Almacht Ottó
Vezetői gyakornok, Pénzügy

„A HEINEKEN Hungária által indított "Vezetői gyakornok" program egyedülálló lehetőséget biztosított számomra, hogy pályakezdő diplomásként megismerjem egy működő nagyvállalat pénzügyi osztályát... és itt nem a kávéfőzésre gondolok”

Horváth Vince
Szállítás tervező

„A kimagasló teljesítmény elnyeri méltó jutalmát, jelenleg is egy vezetőképző programban vehetek részt, ahol a jövő Vezetőit formálják a Vállalat számára.”

Bödös Ákos
Csomagolási menedzser

„Nemzetközi tapasztalatot és gyakorlati tudást: A különböző munkakultúrák megismerése rendkívül értékes volt, felvértezett bizonyos fokú nyitottsággal, rugalmassággal, alkalmazkodó képességgel és megoldás orientált gondolkodással.”

Ecsédi Anett
Vezetői gyakornok, Marketing

„Szakmailag fejlődhettem, olyan emberekkel dolgoztam együtt, akiktől tényleg érdemes tanulni.”