Amit kínálunk

A HEINEKENnél megtapasztalhatod a kemény munka különleges ízét, a kihívások zamatát egy vidám, inspiráló környezetben fiatal, tehetséges szakemberekkel körülvéve. De hogy a HEINEKEN tényleg a neked való munkahely-e, azt csak te döntheted el! Olvass tovább és tudd meg, hogy ez az, amit keresel!

AMIT A HEINEKEN HUNGÁRIA KÍNÁL MUNKATÁRSAINAK...

...Munkahelyet, amire büszke lehetsz...

Ki ne látta volna a legújabb Heineken reklámot, szurkolt volna együtt a Sopronival a Magyar Vízilabda Válogatottnak, vagy esetleg gondolt az időtálló értékekre egy pohár Arany Fácán társaságában. A HEINEKENnél büszkék vagyunk arra, hogy a magyar sörpiac leginnovatívabb, legnépszerűbb márkáival rendelkező és legcoolabb vállalatánál dolgozunk. Ha te is ezt az érzést keresed, csatlakozz!

...Családi gyökerekkel rendelkező vállalatot, ami tradícióra és szilárd értékekre épül ...

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. a magyar sörpiac egyik meghatározó szereplője, több mint 120 éves tapasztalattal. Mi, HEINEKENesek, büszkék vagyunk kiváló nemzetközi és hazai márkáinkra, amelyek közül kiemelkedik a Heineken és a Soproni. Sörfőzésben jártas munkatársaink tradíciókon alapuló tudása, hozzáértése a garancia arra, hogy söreink íz világa, minősége minden igényt kielégítsen. A márka csapatok kreativitása segít abban, hogy reklámjainkkal felkeltsük a fogyasztók érdeklődését. Értékesítési csapatunk pedig nap mint nap azon dolgozik, hogy termékeink könnyen elérhetőek legyenek vásárlóink és fogyasztóink számára.

...Élvezetet, amit márkáink hangulata áraszt és jókedvű munkavégzést...

Tudtad, hogy a sör az egyik legrégebbi social network? Régebben összehozza az embereket, mint bármelyik közösségi portál. Söreink fogyasztása baráti társaságokban, családi események, vagy egy-egy beszélgetés alkalmával segíti a kellemes hangulat kialakulását. Vállaltunk számos színvonalas zenei, sport, művészeti rendezvényt, társadalmi eseményt támogat, lehetőséget biztosítva az emberek számára, hogy együtt legyenek, és jól érezzék magukat.

...Folyamatos fejlődést...

Sikereink kulcsa jól képzett, elkötelezett és magas szinten teljesítő munkatársaink tevékenységében rejlik. Arra törekszünk, hogy fejlődésüket folyamatosan támogassuk.

...Kihívásokkal teli nemzetközi munkakörnyezetet...

Ambiciózus és tehetséges vagy? Keresed a kihívásokat, hogy folyamatosan valami újat tanulj? A HEINEKENnál adott a lehetőség, hogy új feladatkörben, új területen vagy éppen más országban próbáld ki magad és így szakmailag fejlődj!

Nálunk lehetőséged van állandó kihívást jelentő, felelősségteljes munkát végezni, mely során nagyfokú önállóssággal izgalmas, változatos feladataid lehetnek egy nemzetközi csapatban.

...Fiatal szakemberekből álló, dinamikus, innovatív csapatot

Dolgozóink azonosulnak a Heineken értékrendjével, melyek tükrözik a sör iránti szenvedélyt és az egymás iránti tiszteletet belső és külső kapcsolatrendszerünkben. Fiatal, tehetséges szakemberekből álló, dinamikus csapatokban dolgozunk. Lételemünk az innováció. Fontosnak tartjuk, hogy mindennapjainkat egymás munkáját segítve, igényes környezetben, jó hangulatban töltsük.

Egy család vagyunk, egy célért dolgozunk szenvedéllyel, lendülettel.