Friss álláshirdetések

 • Fejtőüzemi gépkezelő (Sopron)Csatlakozz a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. soproni csapatához Fejtőüzemi gépkezelő munkakörben. Főbb feladatok
  • Fejtősori gépek kezelése a higiéniai normák betartása mellett;
  • Sori átállások, átszerelések végrehajtása;
  • Karbantartási feladatok elvégzése, közreműködés a nagyjavításoknál;
  • Minőségügyi mérések elvégzése a gépek mellett;
  • Munkavédelmi előírások betartása;
  Tovább
 • POS SpecialistaA POS folyamatok teljeskörű menedzsmentje: folyamat és portfólió optimalizálás, hatékonyság növelése, OTIF megvalósításFőbb feladatok
  • Minden POS / ajándék jellegű projekt nyomon követése és koordinálása
  • Fő kontakt a POS beszállítók felé: a rendszeres beszerzési / beszállítói meeting szervezése és vezetése (projekt lista, nyomonkövetés, kockázatok feltérképezése)
  • Határidők kommunikálása, nyomon követése: grafikai anyagok véglegesítése (HH felé), POS anyagok gyártása, leszállítása (beszállítók felé)
  • Árajánlatok kérése, megrendelések kezelése
  • Költséghatékony készlet -és raktárkezelés
  • Teljeskörű felelősség a raktározási és szállítási költségekért
  • Éves szintű POS készlet felülvizsgálat: portfólió optimalizálás, akcióterv a lassan pörgő POS anyagokra, selejtezési folyamat menedzselése
  • POS készletérték tervezése
  • POS anyagok kiszállítása
  • Havi retail és horeca rendelések összesítése, a rendelések kiszállításának megszervezése
  • Horeca állandó POS anyag rendelés éves tervezése
  Tovább

Amit kínálunk

A HEINEKENnél megtapasztalhatod a kemény munka különleges ízét, a kihívások zamatát egy vidám, inspiráló környezetben fiatal, tehetséges szakemberekkel körülvéve. De hogy a HEINEKEN tényleg a neked való munkahely-e, azt csak te döntheted el! Olvass tovább és tudd meg, hogy ez az, amit keresel!

AMIT A HEINEKEN HUNGÁRIA KÍNÁL MUNKATÁRSAINAK...

...Munkahelyet, amire büszke lehetsz...

Ki ne látta volna a legújabb Heineken reklámot, szurkolt volna együtt a Sopronival a Magyar Vízilabda Válogatottnak, vagy esetleg gondolt az időtálló értékekre egy pohár Arany Fácán társaságában. A HEINEKENnél büszkék vagyunk arra, hogy a magyar sörpiac leginnovatívabb, legnépszerűbb márkáival rendelkező és legcoolabb vállalatánál dolgozunk. Ha te is ezt az érzést keresed, csatlakozz!

...Családi gyökerekkel rendelkező vállalatot, ami tradícióra és szilárd értékekre épül ...

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. a magyar sörpiac egyik meghatározó szereplője, több mint 120 éves tapasztalattal. Mi, HEINEKENesek, büszkék vagyunk kiváló nemzetközi és hazai márkáinkra, amelyek közül kiemelkedik a Heineken és a Soproni. Sörfőzésben jártas munkatársaink tradíciókon alapuló tudása, hozzáértése a garancia arra, hogy söreink íz világa, minősége minden igényt kielégítsen. A márka csapatok kreativitása segít abban, hogy reklámjainkkal felkeltsük a fogyasztók érdeklődését. Értékesítési csapatunk pedig nap mint nap azon dolgozik, hogy termékeink könnyen elérhetőek legyenek vásárlóink és fogyasztóink számára.

...Élvezetet, amit márkáink hangulata áraszt és jókedvű munkavégzést...

Tudtad, hogy a sör az egyik legrégebbi social network? Régebben összehozza az embereket, mint bármelyik közösségi portál. Söreink fogyasztása baráti társaságokban, családi események, vagy egy-egy beszélgetés alkalmával segíti a kellemes hangulat kialakulását. Vállaltunk számos színvonalas zenei, sport, művészeti rendezvényt, társadalmi eseményt támogat, lehetőséget biztosítva az emberek számára, hogy együtt legyenek, és jól érezzék magukat.

...Folyamatos fejlődést...

Sikereink kulcsa jól képzett, elkötelezett és magas szinten teljesítő munkatársaink tevékenységében rejlik. Arra törekszünk, hogy fejlődésüket folyamatosan támogassuk.

...Kihívásokkal teli nemzetközi munkakörnyezetet...

Ambiciózus és tehetséges vagy? Keresed a kihívásokat, hogy folyamatosan valami újat tanulj? A HEINEKENnál adott a lehetőség, hogy új feladatkörben, új területen vagy éppen más országban próbáld ki magad és így szakmailag fejlődj!

Nálunk lehetőséged van állandó kihívást jelentő, felelősségteljes munkát végezni, mely során nagyfokú önállóssággal izgalmas, változatos feladataid lehetnek egy nemzetközi csapatban.

...Fiatal szakemberekből álló, dinamikus, innovatív csapatot

Dolgozóink azonosulnak a Heineken értékrendjével, melyek tükrözik a sör iránti szenvedélyt és az egymás iránti tiszteletet belső és külső kapcsolatrendszerünkben. Fiatal, tehetséges szakemberekből álló, dinamikus csapatokban dolgozunk. Lételemünk az innováció. Fontosnak tartjuk, hogy mindennapjainkat egymás munkáját segítve, igényes környezetben, jó hangulatban töltsük.

Egy család vagyunk, egy célért dolgozunk szenvedéllyel, lendülettel.

 

Mit mondnak kollégáink?

Horváth Kitti
Tréning menedzser

„Itt érzem, hogy egy olyan csapat tagja vagyok, ahol mindenki szenvedéllyel, felelősségteljesen végzi munkáját és ahol odafigyelünk egymásra”

Karó Zoltán
Energia Specialista

„Egy mérnök számára rengeteg új ismeret és szakmai kihívás áll rendelkezésre a sörgyárban, és mindezek mellett egy olyan csapat, akik a barátaid lehetnek”

Panta Kamilla
Beszerző

„Amiért szeretek ennél a vállalatnál dolgozni, az az, hogy minden lehetséges módon támogatják az egyéni fejlődésemet, önálló munkavégzésemet, számos izgalmas és innovatív projektben vehetek részt.”

Almacht Ottó
Vezetői gyakornok, Pénzügy

„A HEINEKEN Hungária által indított "Vezetői gyakornok" program egyedülálló lehetőséget biztosított számomra, hogy pályakezdő diplomásként megismerjem egy működő nagyvállalat pénzügyi osztályát... és itt nem a kávéfőzésre gondolok”

Horváth Vince
Szállítás tervező

„A kimagasló teljesítmény elnyeri méltó jutalmát, jelenleg is egy vezetőképző programban vehetek részt, ahol a jövő Vezetőit formálják a Vállalat számára.”

Bödös Ákos
Csomagolási menedzser

„Nemzetközi tapasztalatot és gyakorlati tudást: A különböző munkakultúrák megismerése rendkívül értékes volt, felvértezett bizonyos fokú nyitottsággal, rugalmassággal, alkalmazkodó képességgel és megoldás orientált gondolkodással.”

Ecsédi Anett
Vezetői gyakornok, Marketing

„Szakmailag fejlődhettem, olyan emberekkel dolgoztam együtt, akiktől tényleg érdemes tanulni.”